Kontakty arrow Manikúra - pedikúra

Hlavní menu

Kontakty
Úvod
......................................................
Kadeřnictví a modeláž nehtů
Kosmetika
Vizážistika
Manikúra - pedikúra
Manuální lymfodrenáže
Masáže
......................................................
Galerie
Partneři - Zpětné odkazy
......................................................
ČLÁNKY
Jak pečovat o pleť

Kdo je zde?

Manikúra, pedikúra Tisk
Napsal Administrator   

P Shine

Japonská manikúra je přírodní metoda. Hlavní složkou je včelí vosk. Vhodná pro roztřepené, lámavé, nerostoucí nehty. Provádí se zaleštěním vosku do přírodního nehtu. Nehty se prokrví a krásně se lesknou. Mohou se lakovat, aniž by se P Shine poničil. Vhodné pro muže i ženy. Pravidelné doplnění za dva až tři týdny.

Suchá pedikúra

Medicinální, je moderní metoda ošetření s použitím vysokootáčkových diamantových fréz. Pokožka nohou nemusí být namočena. Proceduru provádíme na dezinfikovaných nohou. Zrohovatěla kůže je odstraněna broušením, při kterém nedochází k porušení integrity kůže. Medicinální pedikúra je vhodná pro rizikové skupiny lidí s onemocněním žil dolních končetin, lupenkou nebo cukrovkou. Dbáme na absolutně hygienický postup. Nástroje vždy po každém klientovi jsou vydezinfikovány pomocí ultrazvuku a sterilizovány. Suchá pedikúra snižuje zdravotnická a hygienická rizika.  

Peeling

Masáž nohou a chodidel. Nanáší se na zvlhčenou pokožku. Speciální kombinace cukru, bambusového prášku a jojobového vosku zajišťuje důkladně, a přesto šetrné vyhlazení pokožky. Hrubý cukr nejprve odstraní povrchové šupinky kůže. Bambusový prášek je obzvláště jemný a šetrný k čerstvé pokožce, kterou příjemně zvláčňuje. Jojobový vosk má také jemně vyhlazující účinek, během masáže se postupně rozpouští a vyživuje pokožku. Bambusový Peeling a masáž je optimálním zakončením důkladné péče o nohy a chodidla.

Parafínový zábal

Kombinuje estetické a zdravotnické účinky. Prokrvuje, zjemňuje popraskanou a suchou kůži. Působí blahodárně na nervovou soustavu. Používá se u revmatických onemocnění kloubů rukou. Po zábalu jsou končetiny odpočinuté, jemné a hladké. Při procedurách jsou použity kvalitní výrobky GEHWOL. Obsahují přírodní látky a jsou dermatologicky testovány. Zmírňují podráždění povzbuzují, osvěžují a starají se o příjemné, přirozené ošetření vašich nohou. Díky kombinaci přírodních tuků, esenciálních olejů a vysoce účinných rostlinných extraktů, jsou velmi dobře vstřebávány pokožkou. Bylinná kosmetika GEHWOL nabízí řešení všech problémů nohou. Působí proti zápachu, plísním, pocení, únavě a bolestem, ošetřují popraskanou pokožku, prohřívají studené nohy, pomáhají při pocitu těžkých nohou. Výrobky jsou vhodné pro diabetiky.


 Ceník manikúry, pedikúry: 
 
 Manikúra Cena
 Klasická – dámská, pánská 550,-
 P Shine – japonská manikúra pro přírodní nehty 550,-
 Peeling, masáž rukou 100,-
 Parafínový zábal  150,-
 Pedikúra Cena
 Pedikúra – suchá, medicinální  650,-
 (dezinfekce, zkrácení a úprava nehtů, odstranění  ztvrdlé kůže a útlaků,
vyčištění   nehtových valů, krém)
 
 Peeling - odstranění odumřelých šupinek kůže   70,-
 Lak 70,-
 Masáž nohou + zábal 110,-
 Parafínový zábal 110,-
 Ztenčení zbytnělých nehtů 50,-